Hirdetés

Teljesen bizarr volt a PGL Major showmeccse

|

Baseball ütős edző, repülő PC-ház és remek hangulat jellemezte a nem mindennapi összecsapást.

Hirdetés

Néhány hibát leszámítva szép munkát végzett a PGL a rendezvénnyel, és ahogy az minden nagyobb verseny esetében lenni szokott, most sem maradt el a showmeccs. A kommentátorok, elemzők és más CS:GO személyiségek közti mérkőzésre a döntő előtt került sor, és bőven akadtak vicces pillanatok.

Hirdetés

A csapatkapitányok szerepe az egyik kommentátor-duó két tagjára esett, így Daniel "ddk" Kapadia vezette a Team ddk-t, míg James Bardolph a Team Bardolph-ot. A csapatokban vegyesen voltak korábbi profik, akik már visszavonultak és elemzőnek álltak, kommentátorok, és egyéb ismert nevek a CS:GO szcénában.

A PGL nem vette magát túl komolyan a showmeccs során, és a Major technikai hibáira viccesen reflektálva többször is félbeszakította a meccset, például azért, mert sminkelni kellett a játékosokat, vagy épp mindenkinél hanghiba lépett fel. A rendezők még egy szó szerinti PC crashről is beszámoltak, mire az egyik játékos eltűnt a szerverről, majd ez történt:

Persze utána folytatódott a meccs, de többször szünetet tartottak azért is, hogy a játékosok ajándékokat dobáljanak a közönségnek, vagy épp megünnepeljenek egy szülinapot, és izgalmas pillanatokból sem volt hiány.

Számos remek részt ki lehetne még emelni, mert bizony láthattunk nagyon profi és nagyon béna megmozdulásokat is, egymásnak mutogató játékosokat, a Team Bardolph-nak pedig még egy mini baseball ütővel felszerelkezett edzője is volt, szóval tényleg csak a pite hiányzott a végéről. A meccs végül a Team ddk győzelmével ért véget; lejjebb bepótolhatjátok a teljes mérkőzést, ha esetleg lemaradtatok volna róla.

Ti néztétek a PGL showmeccset?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)