Hirdetés

Kilenc méter magasságba függesztettek fel két CS:GO csapatot

|

A szokásos arénák helyett a levegőben játszottak meccseket az egyik esemény versenyzői. Kivételesen nem a golyótól féltek a legjobban.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive esportolóknak néha részt kell venniük olyan rendezvényeken, amikhez nem feltétlen fűlik a foguk. Mondjuk lehet, hogy élvezték az 9 méteren rendezett versenyt, de akkor az arcuk alapján valami nagyon keserűt ettek előtte.

Az Extreme Gaming eseményen a német Penta és a cseh eXtatus játszottak egy dobozban, amit daruval emeltek 30 láb (9 méter) magasságba. A meccs alakulásán is lehet látni, hogy a srácok nem feltétlenül érezték teljesen kényelmesnek a helyzetet. Tulajdonképpen azon múlt az egész, hogy ki tudta jobban leküzdeni a tériszonyát.

Ugyan a kommentátorok nem angolul beszéltek, de a Reddit kedves közössége lefordította a legfontosabb beszélgetést a két közvetítő között.

Kommentátor 1: "Hé, hé, ez nagyon nem jó. Le akarok menni."

Kommentátor 2: "Magasabbra, magasabbra!"

Kommentátor 1: "Fogd be! Valamibe kapaszkodnom kéne, de semmi sincs itt, amit megfoghatnék!"

Kommentátor 2: "Remélem ez csak a tervezett út negyede. Feljebb vihetnének még."

Kommentátor 1: "Hé, fogd már be! Nem segítesz ám!"

A cirkuszért mindent! Egyébként a meccset az eXtatus elég határozottan megnyerte, ami azt jelenti, hogy náluk kevesebb ember szédült a magasságtól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)