Hirdetés

Csalás miatt tiltották ki egy CS:GO verseny két győztesét

|

Az, hogy csalókat dobnak ki versenyekből nem a legszokatlanabb dolog a világon, de olyasmi ritkán fordul elő, hogy a verseny végkimenetele után érkezik a büntetés.

Hirdetés

A Red Bull és a FACEIT egy meglehetősen kellemetlen helyzetben találták magukat. A hétvégén lezajlott a Red Bull Flick Counter-Strike: Global Offensive verseny finnországi része, amit a FACEIT rendezett az energiaital gyártó nevében. A FACEIT versenyplatformjának megvan a maga csalás elleni védelme, de az nem volt éppen a legjobb formájában, amikor lezajlott a vetélkedő.

Hirdetés

A platform verseny után felkerült frissítése sok mindent helyre tett, ezt követően pedig kiderült, hogy két játékos, jezayyyy és woldes csalással értek fel a 2v2-es rendezvény csúcsára. Mivel ők nyerték a versenyt, így ők képviselték volna hazájukat a Red Bull versenysorozatának következő szakaszában, ami így már természetesen nem lehetséges.

A CS:GO rajongók egyébként már a döntő mérkőzések előtt felhívták a szervezők figyelmét a csalás elleni védelem abszolút működésképtelenségére. A lenti videó például kifejezetten jól demonstrálja, hogy mennyire hatástalan volt a rendszer.

A legtisztességesebb megoldás nyilván az lenne, ha az érintettek újrajátszanák a kérdéses meccseket, de ez időhiány miatt nem lehetséges, emiatt a második csapat fogja átvenni a csalópáros helyét a további versenyeken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)