Hirdetés

Csaláson kaptak egy játékost, aki épp azt akarta bizonyítani, hogy nem csal

|

A Checkmate Gaming Call of Duty versenyének egyik résztvevője nem volt valami ügyes.

Hirdetés

A Checkmate Gaming legutóbbi versenysorozata egy 2v2-es széria volt, amiben a jelentkezők a Call of Duty: Vanguard csataterein vívhattak meg egymással. Minden szépen pörgött a maga útján, amíg Kenji és társa le nem győzték Sasukee-t és partnerét.

Sasukee feltételezte, hogy ellenfele csalt, így ránézett annak streamjére. Kenjinél ugyanis volt egy webkamera, ami épp azzal a céllal lett felállítva, hogy bizonyítható legyen a meccsek tisztasága. Az ötlet jó volt, csak Kenji éppenséggel azt streamelte, ahogy csalt.

Hirdetés

DJ Khaled is büszke lenne a srácra, aki rendíthetetlenül wallhackelt, és még közvetítette is azt az internetre. A lenti videón nagyon jól látszik, hogy a képernyőn nagy téglalapok bukkannak fel: ezek jelölik a falon túl mozgolódó karaktereket.

Kenji szinte azonnal törölte a Twitch csatornáját (mondjuk ettől még a bizonyíték megmaradt itt). A Checkmate Gaming persze diszkvalifikálta a versenyeiről, de a College CoD League is kizárta őt és csapattársait, akik legkorábban 2023-ban térhetnek vissza a ligába.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyébként hiába csinált nagy ügyet az Activision a COD Ricochet anti-cheat motorjának megjelenéséből, az újra és újra haszontalannak bizonyul. Remélhetőleg a következő Call of Duty-ban már jobban teljesít majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)