Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - ezek voltak az ESL One Cologne legszebb pillanatai

|

Befutott a legutóbbi ESL One Major hivatalos aftermovie-ja, amit elindítva rögtön könny szökött a szemünkbe.

Hirdetés

Július 5-10 között rendezték Kölnben a legutóbbi ESL One Counter-Strike: Global Offensive versenyt, ahol a világ legjobbjai csaptak össze az egymillió dolláros nyereményalapért.

Sokan azt várták, hogy olofmeister visszatérésével a Fnatic ismét a dobogó legfelső fokára állhat majd, de az is benne volt a levegőben hogy az egykori Luminosity, immár SK Gaming néven játszó brazil csapat viszi haza zsinórban a kupát. Szoros küzdelmekkel ugyan, de FalleN végül a döntőig vezette csapatát, ahol a Liquid volt az ellenfelük, és bizony volt miért izgulni, hiszen S1mple-t az égiek is segítették odafentről.

Az SK végül behúzta a kupát, így az elmúlt hónapok teljesítménye alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ők a világ legjobb csapata.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)