Hirdetés

Már csak 6 CS:GO csapat van talpon az európai ESL Pro League 11. szezonjában

|

Alaposan át kellett dolgoznia a versenykiírást a legtöbb szervezetnek a járvány miatt, de az online ligákban nincs megállás.

Hirdetés

Nagyon szomorú volt látni az üres katowicei arénát, mikor március 1-jén a Na'Vi behúzta az év egyik legfontosabb trófeáját, de egy hónap távlatából csak hálásak lehetünk a helyi önkormányzatnak, hogy nem engedtek össze több tízezer embert a világ minden tájáról.

Hirdetés

Nem kis feladat volt az ESL és a FACEIT számára átszervezni a versenystruktúrákat, de a jelek szerint egész zökkenőmentesen zajlanak a versenyek, többek közt az ESL Pro League S11 európai etapja is. A versenyen, amit eredetileg Máltán bonyolítottak volna le, 18 csapat indult, a csoportkörök után azonban már csak a legjobb 6 van versenyben.

Az Astralis és a mousesports magabiztosan hozta a csoportelsőséget, az előbb említett Na'Vi pedig ha nem is fölényesen, de szintén nyerte a csoportját. A továbbjutásért a 2-3. helyezettek csaptak össze, ahol a Fnatic egy 16-2-re elbukkot első map után tudott fordítani a NiP ellen, az OG pedig szintén meggyőző, 16-4-es vereség után állt fel a Vitality ellen, így a G2 gyenge szereplése után a másik francia csapat sem jutott tovább. A Faze magabiztosan verte a forZe csapatát, de azóta már beleszaladtak a Fnatic-től egy pofonba. 

Április 5. és 9. között mindenki játszik majd mindenkivel, a legjobban teljesítő csapat pedig közvetlenül az április 12-i döntőbe jut, ahol a jelenleg is zajló szakasz második és harmadik helyezettje közt zajló elődöntő győztesét várja majd.

Ti kinek szurkoltok? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)