Hirdetés

Elképesztő dolgot mutatott be az egyik CS:GO profi

|

A francia játékos hihetetlenül szerencsés lövéssel végzett ellenfelével, ráadásul kétszer is megcsinálta az őrületes mutatványt.

Hirdetés

Már korábban is volt példa arra, hogy egy profitól olyan megmozdulást láthattunk, ami után tátva maradt a szánk, de egy ESL Pro League meccsen a G2 egyik játékosa bebizonyította, hogy még mindig lehet újat mutatni.

Nemrég kezdetét vette az ESL Pro League kilencedik hete, a G2 Esports az Astralis-szal találkozott és le is győzte a dán csapatot, ráadásul a franciák egyik játékosa, Alexandre "bodyy" Pianaro olyat mutatott, ami után megőrült a Twitch chat és a Reddit. Szimplán csak felugrott a terroristák kezdőhelyén lévő konténerre, a garázs ajtaja fölé célzott és lőtt. Az eredmény magáért beszél.

Ez már önmagában egy borzasztóan szerencsés frag volt, ám bodyy úgy gondolta, megpróbálkozik még egyszer a trükkel. Jó döntés volt.

Mondani sem kell, hogy egy ilyen megmozdulás nagyon leronthatja az ellenfél morálját, főleg, ha az áldozat rengeteg pénzt költött el, aztán már rögtön a kör elején leszedik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)