Hirdetés

Kitiltják az edzőket a kompetitív CS:GO meccsekről

|

A Valve új szabályozása szerint a csapat hatodik tagja csak a meccsek szüneteiben segíthet, menet közben nem szólhat bele a játékba.

Hirdetés

A profi CS:GO meccseken megfigyelhettétek, hogy minden csapat mögött ott áll egy edző, aki segíti a játékosokat. Ebből a pozícióból nyilván sokkal több dologra oda tud figyelni valaki, így általában ők döntenek a taktikáról, ők követik figyelemmel, hogyan áll az ellenfél anyagilag, és ők szólnak akkor is, ha valamin azonnal változtatni kell.

A versenyeink célja, hogy megtaláljuk a legjobb ötfős CS csapatokat, akik mindenre kiterjedő tudással rendelkeznek. A jelenlegi rendszer ezt nem teszi lehetővé, ezért is változtatunk a szabályokon.

A Valve most kiadott közleményének értelmében ez a jövőben megváltozik. Az edzők csak a játék előtti bemelegítésnél, a 30 másodperces időkéréseknél és félidőben lehetnek a csapattal, egyébként nem avatkozhatnak játékba a Valve által szponzorált versenyeken.

Az első ilyen verseny a szeptember végén megrendezésre kerülő ESL New York lesz, a játékosok azonban nem feltétlen értenek egyet a Valve döntésével, így lehet, hogy végre összeáll a régóta várt Players Union, hogy a játékosok érdekeit képviseljék.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)