Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - három játékos is otthagyja a Fnatic csapatát

|

Az utóbbi időben gyengébben teljesítő együttes már meg is találta az új tagokat, de kérdéses, mennyire lesznek sikeresek ezzel a felállással.

Hirdetés

A Fnatic mindig is ott volt a CS:GO élvonalában, tavaly decembertől egészen márciusig azonban gyakorlatilag  megállíthatatlannak tűntek. Zsinórban hat nagy tornát húztak be úgy, hogy senki nem tudta megszorongatni őket, azóta azonban egyetlen kupát sem emelhettek a magasba. Ehhez hozzájárult olofmeister sérülése, és az is, hogy az egykori Luminosity, immár SK Gaming néven emlegetett brazil csapat elképesztő formában van.

A Fnatic most bejelentette, hogy három játékos is távozik, így a jövőben sem flusha, sem KRIMZ, sem JW nem öltik majd magukra a fekete-narancssárga mezt. A világ legjobbjai közt emlegetett játékosokat persze nem csak úgy szélnek eresztik, a trió már csatlakozott is a GODSENT csapatához, ahol így összeállt a 2013-as DreamHack Wintert megnyerő JW, flusha, znajder, pronax csapat.

A Fnatic sem marad játékosok nélkül, hiszen a csapatok gyakorlatilag cserélte, így olofmeister és dennis mellett mostantól twist, Lekr0 és wenton szerepelnek az együttesben.

Szerintetek hogyan teljesítenek majd az új felállásokkal a csapatok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)