Hirdetés

Óriási pitébe dobták a CS:GO kommentátort, miután elvesztette a meccset

|

Az IEM Sydney showmeccse a brit csapat vereségével végződött, a vezetőjük pedig a hagyományokhoz híven meg is kapta büntetését.

Hirdetés

A nagy esport események közben is van idő a lazításra és a szórakozásra, ennek pedig remek módja egy showmeccs lejátszása, amelyen általában a műfaj népszerű tagjai, elemzői vagy veterán játékosai küzdenek meg egymással. Ez így történt a nemrég véget ért IEM Sydney-n is, ahol az Ausztráliát képviselő brigád legyőzte az Egyesült Királyságot.

Hirdetés

A profi CS:GO kommentátorok és elemzők körében már hagyománnyá vált, hogy egy elvesztett fogadás vagy más, büntetést érdemlő dolog után krémes pitét nyomnak az illető arcába, és ez nem volt másképp az első, nagy ausztrál tornán sem.

Henry "HenryG" Greer vezette a brit csapatot Chad "SPUNJ" Burchill ausztrál játékosai ellen, és annak ellenére, hogy jól kezdtek, nem tudták megnyerni maguknak a helyi közönséget.

Végül a Team Australia nagy fölénnyel legyőzte a Team UK-t, HenryG pedig meg is kapta a jutalmát, amihez csak annyit fűzött hozzá előtte, hogy "B*sszátok meg mind, isten óvja a királynőt!".

Na, hát ezért nem szabad csúnyán beszélni és nagyképű megjegyzéseket tenni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)