Hirdetés

Nem hajlandóak játszani a CS:GO profik, miután egy korábbi csaló került a csapatba

|

A menedzsment a csapattagok tudta nélkül szerződtetett egy korábban kitiltott csalót, a srácok azonban nem hajlandóak együtt játszani az egykor nagy névnek számító játékossal.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk az ESL nagy port kavaró döntéséről, melynek értelmében a VAC-bant kapó játékosok két év után visszatérhetnek a szervezet versenyeire. 2014-ben pont egy ilyen tiltást kapott Hovik "KQLY" Tovmassian, és miután lebukott, természetesen ki is dobták a csapatból.

A francia Vexed csapat vezetése most bejelentette, hogy KQLY náluk játszik majd a hamarosan megrendezésre kerülő ESL France tornán, mire a csapat két tagja, "Jarod" és  "SmyLi" azonnal be is jelentették, hogy akkor bizony ők nem ülnek géphez.

Nem tájékoztattak minket a döntésről, csak közvetlenül a bejelentés előtt. El sem tudjuk képzelni, hogy valaki olyannal dolgozzunk együtt, aki ennyit ártott a kompetitív Counter-Strike intergritásának. Elhatárolódunk ettől az etikátlan döntéstől és tájékoztattuk a csapatot, hogy nem akarunk játszani a versenyen.

Többen is kifejtették a véleményüket a témában, a Liquid egyik korábbi játékosa, Hiko például továbbra is elfogadhatatlannak tartja, hogy a csalókat visszaengedi az ESL, miközben azok, akik "csak" eldobtak egy meccset, egy életre el vannak tiltva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)