Hirdetés

Megnéznéd, milyen egy profi CS:GO edzés? Most ingyen megteheted!

|

Nyílt nap lesz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián, ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive-vel a főszerepben.

Hirdetés

Ha bármikor úgy érzitek, eljött az idő, hogy szintet lépjetek valamelyik népszerű e-sport játékban, bátran jelentkezzetek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzéseire, ahol bizonyított, profi e-sportolóktól tanulhatjátok el a CS:GO, a Fortnite, a FIFA 19 és League of Legends trükkjeit.

Hirdetés

Az akadémia néha nyílt napot is tart, a következő július 26-án, pénteken lesz. A haladó CS:GO edzést ezen a napon a korábbi honvédes növendék, most a Nice Gaming - N6 csapatát erősítő Tishler vezényli, akivel a csapat a top 4-ig menetelt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon. A 180 perces edzésre itt tudtok jelentkezni, de siessetek, már csak 2 hely szabad!

További edzésekről és az akadémiával kapcsolatos hírekről ezen az oldalon tájékozódhattok, kövessétek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)