Hirdetés

A bundázás rossz, értem?

|

Az egyik legnagyobb e-sport szervezet egy vicces videóval szeretné felhívni a profi karrier felé kacsintgató játékosok figyelmét, hogy nem szép dolog eladni a meccseket.

Hirdetés

Akkor vált teljesen nyilvánvalóvá, hogy az e-sportok nagyon sok dologban hasonlítanak a valódi sportokhoz, amikor itt is felütötték a fejüket a fogadások, a csalások, a doppingügyek és bundabotrányok. Utóbbi miatt néhány játékost el is tiltott a Valve a hivatalos versenyekről, és míg a korábbi csalókat az ESL visszaengedi, a meccseket eladó játékosokra ennél szomorúbb sors vár.

Most az egyik legnagyobb, tornák szervezésével és közvetítésével foglalkozó szervezet, a Beyond The Summit készített egy vicces reklámot, melynek főszereplője nem más, mint a 2015-ben épp egy bundabotrány miatt eltiltott Josh "Steel" Nissan, aki azóta Overwatch játékosként keresi a kenyerét. Nissan a bundázás veszélyeire és problémáira próbálja meg felhívni a kis Timmy (és ezzel együtt a többi játékos) figyelmét.

Ti se bundázzatok gyerekek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)