Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - akkorát ment az egyik profi, hogy saját graffitit kapott

|

Az ESL Cologne elődöntőjében a Team Liquid egyik játékosa olyat csinált, amit még mindig nem akarunk elhinni.

Hirdetés

A hétvégén zajlott a mostanában sokat emlegetett Counter-Strike: Global Offensive ESL Cologne fináléja, ahol az elődöntőben a Team Liquid és a Fnatic csapott össze. A legtöbben a Fnatic győzelmére fogadtak, főleg most, hogy már olofmeister is visszatért, de az amerikaiak nem adták könnyen magukat.

Olyannyira nem, hogy a Liquid ki is ejtette a svédeket, így ők jutottak a döntőbe. A meccs (és egyben az egész torna) egyik legizgalmasabb pillanata egyértelműen az a kör volt, amelyben s1mple egyedül maradt két Fnatic játékossal szemben, és két olyat lőtt egymás után, hogy alig akartunk hinni a szemünknek.

A de_cache pálya egyik alkotója, FMPONE úgy érezte, ezt a pillanatot meg kell őrizni az utókor számára, így azonnal el is helyezett egy graffitit az egyik falon. A változtatás egyelőre nem került be a játékba, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a következő frissítéstől már a szárnyas angyal fogadná a játékosokat B-n.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)