Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - nerfelik a pisztolyokat, itt az első áldozat

|

A Valve szeretné, ha kizárólag a játékosok ügyessége döntené el a párbajokat, ezért a közeljövőben több fegyvert is átdolgoznak majd. Az első frissítés már meg is érkezett.

Hirdetés

Ne lepődjetek meg, ha a következő néhány hónapban számos fegyver kvalitásain módosítanak a Valve mérnökei, a srácok ugyanis szeretnék konzisztensebbé tenné azok használatát. Első körben a pisztolyok viselkedésébe nyúlnak majd bele, a sort a Tec-9 nyitja.

T oldalon kifejezetten népszerű fegyverről van szó, ami alacsony ára mellett annak is köszönhető, hogy villámgyorsan köpi a golyókat. Most úgy alakították át a fegyvert, hogy az első golyó az eddigieknél pontosabb legyen, a sorozatok alatt azonban jobban szór majd a Tec-9, így nem lesz olyan könnyű valakit letunkolni, inkább a pontos célzás lesz a fontos. Ugyanebből az okból csökkentik a tár méretét is: az eddigi 24+120 golyó helyett a jövőben csak 18+90-et vihetünk magunkkal.

A változtatásokat a hivatalos CS:GO blogon jelentették be, hamarosan pedig újabbakra is számíthatunk. Nektek hogy tetszenek a módosítások?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)