Hirdetés

Újabb esportolót ismerhetünk meg a Red Bull dokumentumsorzatában

|

Elindult a Cultivation második évada, amiben a Red Bull a profi Super Smash Bros. egyik legérdekesebb karrierjére tekint vissza.

Hirdetés

Nem csak a Riot tud lebilincselő dokumentumfilmeket forgatni esportolókról, a Red Bull is szponzorál egy sorozatot, amiben rendkívül érdekes portrékat láthatunk egy-egy játékosról. A Cultivation első évadában egy Street Fighter játékos egy szezonját követhettük (ezt itt tudjátok visszanézni), ahogy a második szezon is a verekedős játékoknál marad.

A hat részesre tervezett évad a Super Smash Bros. körüli esport körökről szól majd, egészen pontosan William Hjelte, azaz Leffen karrierjére tekinthetünk majd vissza. A svéd játékos a Melee változatban épp egy legyőzhetetlennek hitt ötös elől kezdett el elhappolni tornagyőzelmeket, mikor megtagadták az USA-ba való beutazási kérelmét, majd innen kellett visszaküzdenie magát a sportág élmezőnyébe. A második évad részeit ebben a lejátszási listában találjátok, a megtekintésüket pedig mindenképp ajánljuk, ha szeretitek az esportokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)