Hirdetés

Deathmatch móddal bővül a Valorant

|

Ma kezdetét veszi a Valorant Act 2, mellyel új tartalmak és friss battle pass is érkezik.

Hirdetés

Két hónapja fut nagy sikerrel a Riot Games lövöldözős játéka, a Valorant, amit a csapat még sokáig szeretne életben tartani. Nyilvánvaló, hogy ehhez friss tartalmakra, új élményekre és célokra van szükség, úgyhogy a szezonindító frissítés bőven hoz újdonságot a játékosoknak, akik holnaptól egy Free-For-All Deathmatch módban is megmutathatják, mennyire ismerik fegyvereiket.

Hirdetés

Az augusztus 5-én még csak bétában elinduló FFA DM-ben tíz játékos eshet egymásnak, akik végtelen pénzből gazdálkodhatnak, és az nyer, aki előbb öl 30-at. A képességek nem játszanak, viszont mindenki Heavy Armort viselve lép be a csatatérre, és felszedhető csomagokkal töltheti újra életerejét. A spawnpontok a pályán elszórtan találhatók, nem a bázisokon, és lesznek UAV scanek, amik öt másodpercenként megmutatják az ellenfelek pozícióját. 

A játék új hőse Killjoy lesz, a Battle Pass 1000 VP-be kerül majd és skineket, festéseket, player cardokat, valamint Radianite pontokat ad, és megjelennek a Glitchpop skinek is, melyekért - ha mindet akarjuk - 8700 VP-t kell kiadnunk, egyesével pedig 2175 VP-be kerülnek.

Mennyire vagytok elégedettek a Valorant jelenlegi állapotával?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)