Hirdetés

Dokumentumfilm-sorozat mutatja be, milyen egymáshoz képest a focisták és e-sportolók edzése

|

A BBC Three csatorna műsorában Cillian Murphy narrációja mellett tudhatunk meg többet a különböző sportolók felkészülésének menetéről.

Hirdetés

Akiben volt annyi nyitottság, hogy az e-sportra nem csak röhögve legyintett, hanem utánanézett annak, milyen feltételei vannak, hogy valaki profi játékossá válhasson, annak bizonyára nem újdonság, hogy nem csak játszani kell, hanem fontos mentálisan és fizikailag is fittnek maradni. Sokan épp azért esnek ki, mert míg eleinte azt gondolják, csak azt kell csinálniuk, amit az otthoni, tét nélküli meccsek során, később rájönnek, hogy kemény munka nélkül nem fogják tudni órákon át ugyanazt az elvárt teljesítményt nyújtani a versenyek alatt.

Az angol BBC Three csatorna készített egy ötrészes dokumentumfilm-sorozatot Fight For First: Excel Esports címmel, ami az Excel Esports League of Legends csapat felkészülését mutatja be. A készítők annak is utánajártak, mennyire más egy profi focista és egy profi játékos felkészülése.

Hirdetés

A csak az Egyesült Királyságból elérhető BBC iPlayeren is megtalálható szériából kiderül, hogy ha a játékosok épp nem a gép előtt ülnek vagy alszanak, jellemzően visszanéznek korábbi meccseket, és persze edzik testüket, agyukat. Láthatjuk, hogyan feszülnek egymásnak a tagok a kemény helyzetekben, és milyen drámai pillanatokat élnek át.

GamingBible oldalán egy exkluzív videóban látható az összehasonlítás, alább pedig a Fight for First trailerét nézhetitek meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)