Hirdetés

Már megint teljesen újra kell tanulni a Dota 2-t

|

Befutott a Dota 2 legújabb frissítése, ami teljesen a feje tetejére állít egy csomó mechanikát, ezzel alaposan átformálva a játék képét.

Hirdetés

A 7.0-s frissítés óta gyakorlatilag Dota 3-ról is beszélhetnénk, hiszen az Icefrog vezette csapat olyan szinten nyúlt bele a játékba, amilyenre a megjelenés óta nem volt példa. Ugyanakkor most bizonyították, hogy nem kell nagyot ugrania a verziószámnak ahhoz, hogy teljesen átalakuljon a meta.

A 7.06-os update átdolgozza például a deny mechanizmust (az ellenfél több xp-t kap, de a mi csapatunk is kap valamennyit), a neutral creepeket, az illúziók működését (megint), Roshant, illetve bizonyos mértékben szinte az összes hőst is. 46 karaktertől például elveszik a respawn time csökkentő talentet és teljesen újakat adnak helyette. Belenyúlnak több tucat tárgyba és a lane-ek működésébe is.

A patch részletei itt olvashatók, böngésszetek kedvetekre!

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)