Hirdetés

Dota 2 - megverte a valódi játékosokat a mesterséges intelligencia által irányított csapat

|

A botok viszonylag könnyedén legyőzték a Dota 2-es közösség ismert arcaiból álló brigádot.

Hirdetés

Érdekes technológia a mesterséges intelligencia, hiszen számos területen lehet hasznosítani, ráadásul ahogy a technológia fejlődik, egyre okosabb robotokat tudnak megalkotni a szakértők. Nemrég például néhány MI-ellenfél legyőzött egy olyan Dota 2 csapatot, amelyben profik is voltak.

Hirdetés

Az OpenAI öt botja nemrég összecsapott öt valódi játékossal, és végül a mesterséges intelligencia által irányított csapatnak sikerült győzedelmeskednie. Ráadásul nem amatőr arcok voltak az emberekből álló csapatban, hiszen Ben "Merlini" Wu, Ioannis "Fogged" Loucas, Austin "Capitalist" Walsh, William "Blitz" Lee, illetve David "MoonMeander" Tan alkották a brigádot.

A végeredmény 2-1 lett a botok javára, ami mindenképp szép teljesítmény a mesterséges intelligenciát megalkotó OpenAI-tól. Ráadásul hamarosan egy még nagyobb mérkőzésnek lehetünk szemtanúi, ugyanis a The International 2018 keretén belül a robotok a világ legjobb Dota 2-játékosai ellen fognak kiállni.

Ha esetleg lemaradtatok volna a mostani meccsről, akkor itt visszanézhetitek azt.

Szerintetek a botok vagy a profik nyernek majd a The International 2018-on?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)