Hirdetés

Dota 2 - novemberben indul az eddigi legmókásabb verseny

|

A Midas módban mindenért fizetnünk kell, így a játékosok döntései sokkal súlyosabbak lesznek.

Hirdetés

A Midas Mode Tournament 8 csapatot ugraszt össze, de nem egy egyszerű Dota 2 összecsapás lesz ez. Itt minden osztag kap egy pénzmagot, amiből finanszírozniuk kell a meccseiket. A fizetőeszköz neve Moonbucks, és ezt kell a választott hősökre (melyek drágábbak/olcsóbbak erősségük és népszerűségük függvényében), a tiltási lehetőségre, a szünetekre, gyakorlatilag mindenre elköltenünk.

Hirdetés

Ha egy csapat kifogyna a pénzből, akkor kénytelen lesz a semmibe sem kerülő, semmitérő, pokémon szintű hősökből választani, vagy véletlenszerű karaktereket kapnak majd. Nem tilthatnak, nem szüneteltethetnek, nem választhatnak térkép oldalt, stb. De pénzt így is lehet nyerni, így mindig lesz alkalom a visszatérésre, ráadásul a közösség külön kihívásokat is összehoz a rendezvényre, melyek teljesítésért szintén jár majd pénz.

A verseny november 18-tól 22-ig tart majd. Érdemes lesz követni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)