Hirdetés

Dota 2 - minden idők egyik legizgalmasabb döntőjével zárult a The International 8

|

Elképesztő meccsek után emelhette magasba a győzteseknek járó Aegist a bajnok csapat.

Hirdetés

Szombat éjjel rendezték a Dota 2 világbajnokságának, a The International 2018-nak döntőjét. Az immár nyolcadik alkalommal megrendezett bajnokságon legendás játékosok és feltörekvő újoncok egyaránt felbukkantak, hogy minél többet vigyenek haza minden idők legnagyobb e-sport nyereményalapjából.

Hirdetés

A Dota 2 rajongók közreműködésének köszönhetően 23,9 millió dollárra hízott a nyereményalap, amiből az első helyezett csapat egy 11,234 millió dolláros szeletet vihetett haza. A döntő egyik résztvevője a PSG.LGD volt, akiket azért elég sokan vártak dobogóra, a színpad másik oldalán pedig az OG ült. A 4 Majort is megnyerő csapatból két kulcsember is kivált közvetlenül a TI8 előtt, és az egyik legfontosabb pozícióba egy olyan embert ültettek, akinek ez volt élete első Dota 2 LAN versenye, úgyhogy nem sok esélyt jósoltak nekik a verseny előtt. 

Nem akarok spoilerezni, ha lemaradtatok, akkor mindenképp pótoljátok be a meccseket, mert tényleg fantasztikusan játszott mindkét csapat. Ha pedig már túl vagytok rajta, akkor kommentben feltétlen osszátok meg velünk a kedvenc pillanataitokat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)