Hirdetés

Dota 2 - sokkal könnyebb lesz kezdőként elsajátítani az alapokat

|

A Dota 2 legújabb frissítésével számos olyan újítás kerül a játékba, amelyeknek köszönhetően azok is gyorsan elsajátíthatják az alapokat, akik nem is játszottak semmilyen MOBA-val.

Hirdetés

A League of Legends elsősorban azért sokkal népszerűbb, mint a Dota 2, mert érezhetően egyszerűbb, könnyebben elsajátítható. Eszem ágában sincs most hitvitába bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy melyik játék a jobb, mert ettől a LoL nem lesz rosszabb, csak könnyebben tanulható.

Hogy megkönnyítsék az új játékosok dolgát a Valve két újítást is bevezet. Egyrészt amikor valaki új fiókkal lép be, akkor az első 25  meccsében csak az előre megadott 20 hősből választhat, amiket nyilvánvalóan az egyszerűbben kezelhető karakterekből válogattak össze (Juggernaut, Viper, Lich, Vengeful Spirit), így egyszerűbb lesz az alapok elsajátítása. A másik fontos újítás, hogy az új játékosok mellé csak olyanokat dobál majd be a rendszer, akik rendszeresen jó pontokat kapnak a viselkedésükre, vagyis nem rage-elnek, nem okolják a többieket és nem borulnak ki, ha valaki gyengébb a csapatban. Így a kezdőknek nem kell attól tartani, hogy piszkálják őket.

A hamarosan kezdődő International alatt idén is lesz külön stream a kezdőknek, ahol elmagyarázzák majd a hősök közti szinergiát, a képességek működését és a speciális mechanikákat, hogy a kevésbé jártasak is élvezhessék a Dota 2 közvetítést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)