Hirdetés

Szavazz: szerinted ki nyeri a Dota 2 világbajnokságot?

|

Ma veszi kezdetét a Dota 2 világbajnokságának Main Eventje, ahol 16 csapat küzd meg a több mint 20 millió dolláros nyereményalapért. Vajon ki lesz a győztes?

Hirdetés

Miután lezajlottak a csoportkörök, ma az OG - MVP Phoenix meccsel hivatalosan is kezdetét veszi a Dota 2 The International 2016 egyenes kieséses szakasza.

A csoportkörökben bőven akadtak meglepetések, így néhány csapat rajongóinak jobban kell izgulnia, mint szerették volna. A Team Secret például 9 meccset vesztett zsinóban, így az alsó ágról kell visszaküzdeniük magukat, csak úgy, mint a Na'Vi-nak vagy az LGD-nek. Az OG és az EHOME a legnagyobb esélyesek között van, az egyik legnagyobb meglepetés pedig a Digital Chaos, akik kiemelkedő teljesítménnyel jutottak túl a csoportkörön.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)