Hirdetés

Dota 2 - ismét rekordot döntött a The International nyereményalapja

|

Idén sem kell aggódnunk azon, hogy lesz-e kenyérre valója a The International résztvevőinek. A játékosok megtömték a zsákot.

Hirdetés

Tegnap elindult a The International 2017 főeseménye, amin idén már 24 000 545 dollár talál gazdára. Ez közel 4 millióval több, mint tavaly, ráadásul még nem zárták le a támogatás lehetőségét, így ez még bőven növekedhet a következő néhány napban.

Főleg akkor hangzik ez nagyon szépen, ha visszatekintünk a 2012-es Internationalre, aminek az egész nyereményalapja 1,6 millió dollár volt. Azóta is minden évben rekordokat dönt az eseményre összerakott pénzösszeg. A tavalyi számláló 20 770 460 dollárnál állt meg. A /r/Dota2 közössége minden évben azt jósolja, hogy ennél több már nem lesz. Ezek után, már nem vagyunk biztosak ebben.

A Dota 2 The International a Valve MOBA játékának éves világbajnoksága, ahol a legjobbak játszanak a legnagyobb tétekért. Ha nem akartok lemaradni az eseményekről, akkor kapcsolódjatok be a játékon belül vagy a Twitchen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)