Hirdetés

Dota 2 - már Gabe Newell is kommentálhatja a meccseinket

|

Erre még a legnagyobb rajongók sem számíthattak.

Hirdetés

Hatalmas meglepetéssel készült a Valve a Dota 2 The International 2018-on. Leleplezték a Gabe Newell-féle mega-kill bemondócsomagot, amit már elérhetővé is tettek a játékosok számára.

Hirdetés

Newell köztudottan nagy Dota-rajongó, és idén is egy rövid, humoros beszéddel nyitotta a The Internationalt. Arra viszont senki nem gondolt, hogy magában a játékban is fogjuk hallani a Valve atyaúristenét. 

A The International tegnapi napján leplezték le a Gabe-féle mega-kills announcer packet egy jópofa videóval, ahol még azzal is vicceltek, hogy Newell továbbra sem ismeri a hármas számot.

A legfrissebb patch mára virradóra már élesedett, és mindenki megkapja a csomagot, aki megvásárolta a TI8 Battle Passt. A csomag összes sorát meghallgathatjátok összesűrűsítve az alábbi videóban, de persze az egész sokkal hangulatosabb egy meccs közben.

A The International rekordmértékű nyereményalapja egyébként továbbra is növekedik, már átlépte a 25 millió dolláros határt. A bajnokság még négy napon keresztül folytatódik, a nagydöntőre augusztus 25-én, szombaton kerül sor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)