Hirdetés

Dota 2 - már 33 milliónál jár a The International 2019 nyereményalapja

|

Már ott tartunk, hogy az első helyezett csapat 15 millió dollárral fog hazamenni Sanghajból.

Hirdetés

Jövő héten indul a Dota 2 - The International 2019 főeseménye. A játékosok és a rajongók együtt figyelik a nyereményalap számlálóját, ami ismét rekordot döntött. A kasszában épp 33 millió dollár csücsül, köszönhetően nagyrészt a rengeteg rajongónak, akik a játékra költöttek.

Hirdetés

A Dota 2 - The International versenyére évek óta a rajongók dobják össze az egyre elképesztőbb nyereményalapokat. A játékosok megvásárolhatnak egy battle passt, amihez farmolhatnak vagy vásárolhatnak extra szinteket. A belépőkre és a szintekre költött pénz aztán a nyereményalapot gazdagítja, így érthető, hogy évről évre az egekbe szöknek a számok.

A The International 2019 főeseménye idén augusztus 20-án indul, addig pörögnek a csoportkörök melyeket a Dota2Ti csatornán követhettek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)