Hirdetés

Dota 2 - megvan a The International 7 legjobb tizenhat csapata

|

A csoportkörök végeztével hamarosan megkezdődik az igazi küzdelem, aminek a végén egy csapat több mint 10 millió dollárral lesz gazdagabb.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt vette kezdetét a legnagyobb Dota 2 versenysorozat idei bajnoksága, amin csak a játék legjobb csapatai lehetnek ott, és közülük sem mindenki juthat tovább. A csoportkörökön már túl vagyunk, két brigád elbúcsúzott a tornától, de nincs megállás, ma már folytatódik is a móka.

Hirdetés

A két csoportból a legjobb teljesítményt a Team Liquid és az LGD.Forever Young csapatai nyújtották, szinte letarolták a mezőnyt és alig vesztettek meccset. Ezzel szemben a két kieső, a HellRaisers és a Fnatic már nem büszkélkedhet ilyen sikerekkel, ugyanis nagyon gyengén teljesítettek, így sajnos nem is lehetnek ott a folytatásban.

Az elkövetkező hat nap során óriási összecsapásokra számíthatunk, és nehéz lenne megjósolni, hogy ki lesz végül a győztes, mert számos csapat esélyes a trófeára és a vele járó 10,446,520 dollárra.

Ti kinek szurkoltok a The International 7-en?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)