Hirdetés

Dota 2 - hiába menő az új pálya, nem azzal közvetítik a világbajnokság meccseit

|

A víz alatti dizájn elég menőre sikeredett, de néhány nézőnek problémája akadt vele, ezért a közvetítéseknél visszaálltak az alap kinézetre.

Hirdetés

A League of Legendsszel ellentétben a Dota 2-ben csak egyetlen pálya van, ezt azonban különböző kozmetikai cuccokkal tudják módosítani a játékosok. Persze ilyenkor is minden ugyanott marad, egyszerűen csak másként néz ki.

Az idei év témája az óceán, erre húztak fel egy csomó kozmetikai cuccot és az egyjátékos kampányt is, a pálya pedig úgy néz ki, mintha az egész a víz alatt játszódnak. A fák helyett hínárszerű növények vannak, a folyó pedig igazából egy félig befedett árok, kamera elé néha beúszik egy hal vagy felbukkan egy hajóroncs. Hogy népszerűsítsék a skint, ezzel közvetítették a meccseket a Twitch-en, de a rajongók egy része nem igazán volt oda a dizájnért, ami főleg a kevésbé gyakorlottak számára megnehezíti a meccsek átláthatóságát, és egyes skilleket, például Broodmother hálóját is szinte láthatatlanná teszi.

A Valve szerencsére gyorsan lépett az ügyben és tegnap már a default skint használták a közvetítések során. Nekem speciel nagyon bejön ez a vízalatti dizájn, és nyilván a Valve is szeretné megtartani, így várhatóan a problémás skillekbe nyúlnak majd bele, hogy láthatóbbak legyenek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)