Hirdetés

Több mint 10 millió dollárt nyer a Dota 2 világbajnokság győztese

|

Idén minden eddiginél nagyobb lesz a tét a Dota 2 világbajnokságon, ahol a harmadik nyer majd annyit, mint a League of Legends Worlds tavalyi győztese.

Hirdetés

Mióta a Valve a rajongókat is bevonta a Dota 2 The International finanszírozásába, évről évre egyre nagyobbra duzzadt a nyereményalap. Ezzel természetesen a Valve sem jár rosszul, hiszen a befizetések nagy részét ők teszik zsebre, de még így is hatalmas pénzmennyiség jut a játékosoknak.

Tavaly közel 21 millió dollár gyűlt össze a The International 2016 nyereményalapjában, ezt az összeget az idei büdzsé már három héttel ezelőtt megugrotta, és még mindig van néhány nap a versenyig. A Valve 1,6 millió dollárját eddig 23 070 518 dollárig sikerült feltornázni, ami egyben azt is jelenti, hogy már az utolsó helyen végző, a Main Eventre ki se jutó csapatok tagjai is fejenként 2,5 millió forint körüli összeget tehetnek zsebre.

Az első helyért 10,1 millió, a másodikért "csak" 3,6 millió dollár jár, így biztosan izzad majd a játékosok tenyere. A csoportkörök augusztus 2-án kezdődnek, a Main Eventet pedig augusztus 7-12 között boonyolítják majd le

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)