Hirdetés

Dr. DisRespect egy 20 000 dolláros Fortnite versenyt szervez

|

Jól ismert streamerek és profi játékosok lépnek be a ringbe. A tét nem kicsi, így a meccsek biztosan izgalmasak lesznek.

Hirdetés

A népszerű Twitch streamer, Guy "Dr DisRespect" Beahm korábban már rendezett e-sport versenyeket PUBG-ből és Call of Duty: Black Ops 4-ből is. Ezúttal a Fortnite a soros, amire 20 000 dollár a nyereményalap.

Hirdetés

Ezt a rendezvényt is az Esports Arena segítségével hozza össze, és mivel egy Code Red eseményről van szó, így valószínűleg a Boom.tv szolgáltatón keresztül lehet majd követni. A műsor november 8-án este 8-kor fog elkezdődni.

A résztvevők pontos listájáról egyelőre nincs információ, de Dr. DisRespectről lévén szó, profi Fortnite játékosokra és ismert személyiségekre lehet számítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)