Hirdetés

A hétvégén összecsapnak a Dragon Ball FighterZ legjobbjai

|

A Red Bull Dragon Ball FighterZ Spain Saga résztvevői kvalifikálhatják magukat a jövő év elején megrendezendő döntőre.

Hirdetés

Egészen fantasztikus lett a tavalyi év elején megjelent Dragon Ball verekedős játék, a FighterZ, mely hamar a profi szcéna állandó szereplőjévé vált. Még két kvalifikációs kör van hátra, melyek során kiderül, kik lesznek azok, akik részt vehetnek a DBFZ World Tour döntőjén 2020 elején, Párizsban.

Hirdetés

Az európai kvalifikációt ezen a hétvégén, november 9-10-én tartják Madridban. Az első meccsek szombaton délelőtt 11-kor kezdődnek, majd 15:00-kor indul az újabb menet, és nem sokkal 17:00 után a top 16-os megmérettetések. A helyi döntőket másnap rendezik 13:00-tól. A győztes automatikusan részt vehet a végső döntőben, a többiek pedig pontokat gyűjthetnek, és az a 12 játékos kap esélyt a bajnoki címre, akiknek a három Saga esemény során (a harmadik november végén lesz Tokióban) a legtöbb pontja halmozódik fel. Az utolsó, 16. helyért a Grand Finals előtti napon megrendezett eseményen lehet megküzdeni. Jelenleg csak GO1 részvétele biztos, ő az EVO2019-en aratott.

A meccseket Twitchen vagy YouTube-on is követhetitek a Red Bull csatornáin.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)