Hirdetés

A Toei tagadja, hogy köze lenne a Dragon Ball FighterZ versenyekről történő kihúzásához

|

A Dragon Ball jogaival rendelkező stúdió válasza nem igazán nyugtatta meg a csalódott rajongókat.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ egyre több verekedősjáték-versenyből marad ki, és mivel a játék hatalmasat szólt a profik és az amatőrök között is, egyelőre senki sem érti, hogy miért történik ez. Mindenki egyből a Dragon Ball jogok egyik tulajdonosát, a Toei Animationt hibáztatta.

Hirdetés

A Toei azonban a hivatalos Twitter oldalán keresztül adta a rajongók tudtára, hogy ők nem tudnak semmiféle intézkedésről, ami ellehetetlenítené a játék szerepeltetését. Ők tehát mossák kezeiket.

Innentől marad a lehetősége annak, hogy a játékkal kapcsolatos többi szereplő a ludas. A franchise jogain megosztozik a Toei mellett a Bandai Namco és a Shueisha is, illetve a játék felhasználásával kapcsolatos eseményekbe a fejlesztő, Arc System Works is belenyúlhat. Utóbbi a legvalószínűtlenebb, mivel az Arc általában a legkevésbé sem szól bele a játékaik e-sport életébe.

Több újságíró is megkörnyékezte a Bandai és a Shueisha kollégáit, de egyelőre nem kaptak hivatalos kommentárt az ügyben. Egyetlen opciónk, hogy türelemmel várunk egy kimerítő válaszra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)