Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - megvan az első World Tour bajnok

|

Két napnyi akciódús bunyózás után véget ért az első World Tour, aminek gyönyörű kupáját Yamchával hozta el a győztes.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ sok mindenben különbözik az animétől. Yamcha például nem egy nyámnyila mellékkarakter. A két napos World Tour világbajnokságon többször is előfordult, hogy a halálpózáról ismert harcos a 0-ból hozta vissza a köröket.

Hirdetés

Gotenks, Yamcha, Bardock és Kid Buu mind iszonyatosan erősek voltak, ami leginkább a mestereiknek volt köszönhető. Az őket vezérlő játékosok egytől-egyig csodálatosan játszottak, de Kazunoko diadalmenetét egyikőjük sem tudta megállítani.

Ha kihagytátok a hétvégi meccseket, akkor legalább a döntőt mindenképp érdemes lesz bepótolnotok.

Kazunoko egyébként így 10 000 dollárral, és ezzel a nagyon pofás trófeával tért haza:

A döntő után a Bandai Namco bejelentette, hogy már készülnek az új Dragon Ball FighterZ karakterek, illetve megmutatták az első trailert a Project Z-ből is. Ezekkel, a hamarosan érkező Jump Force-szal, és a Super Dragon Ball Heroes-zal együtt a Dragon Ball rajongók már biztosan nem fognak unatkozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)