Hirdetés

Egy magyar srác nyerte a Dreamhack Quake Champions versenyét

|

Raisy-t fiatal kora ellenére a világ egyik legjobbjának tartják, amit most bizonyított is a denveri versenyen.

Hirdetés

A Dreamhack Denver 35 ezer dolláros összdíjazású Quake Champions Duel versenyén nagyon kemény ellenfelekkel kellett szembenéznie Birgány "Raisy" Adriánnak, de a magyar srác mindenkit maga mögé utasított.

Hirdetés

A 22 éves srácot sokan már most a Quake jövőjének, a játék egyik legnagyobb reménységének tartják, nem véletlenül igazolta le nemrég a kifejezetten erre a játékra szakosodott Myztro csapata. Raisy-nek olyan sokat látott profikkal kellett megküzdenie, mint Marcel "k1llsen" Paul vagy Shane "rapha" Hendrixson, de egy pillanatra sem remegett meg a keze. Még akkor sem, amikor a döntőben saját csapattársa, GaRpY volt az ellenfél.

A döntőt 11:20-tól követhetitek végig. Gratulálunk Adriánnak, aki a győzelemmel kvalifikálta is magát DreamHack Winterre is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)