Hirdetés

Dreamhack Masters Las Vegas – kiesések és visszatérések a második napon

|

Folytatódik a küzdelem az MGM Grand Hotelben, Vegasban. A tegnapi nap számos meglepetést tartogatott a játékosoknak és a rajongóknak is.

Hirdetés

Lezajlottak az első tétmeccsek, és négy résztvevő máris búcsút intett a tornának. A nap első fele a papírforma szerint alakult, a kisebb csapatok nem bírtak el tapasztaltabb ellenfeleikkel, de később néhány erősebb brigád is a kiesés szélére sodródott.

Mindenesetre nem lehet szó nélkül elmenni a Misfits teljesítménye mellett, mert derekasan helyt álltak az esélyesebbnek tartott Fnatic ellen. 

Talán a nap legnagyobb meglepetése volt az, amikor a jelenlegi Dreamhack-bajnok Ninjas in Pyjamas egy nyolc meccs óta tartó vereségi sorozatot megtörve tudott győzedelmeskedni a TyLoo ellen. Azonban a kínai csapat legyőzésénél több kell ahhoz, hogy versenyben maradhassanak, és bebizonyíthassák a rajongóknak, hogy még mindig a legjobbak közé tartoznak.

Érdemes említést tenni a többségében kazahsztáni játékosokból álló Gambit Esports-ról is, mert még mindig szárnyalnak, ezúttal a Virtus.pro-t legyőzve sikerült megszerezniük a csoportelsőséget, és ezzel tovább is jutottak az egyenes kieséses szakaszba.

Egészen izgalmas mérkőzések várhatóak a mai nap folyamán, mert többek között a Na'Vi, a Fnatic, az NiP és a Virtus.pro is a bennmaradásért fog küzdeni. Már csak négyen juthatnak tovább, és már most biztos, hogy lesz olyan top csapat, aki nem lehet ott a legjobb nyolc között.

A második nap eredményei:

A csoport

 ̶c̶o̶m̶p̶L̶e̶x̶i̶t̶y̶  - North 4:16
Astralis - OpTic Gaming 16:9

B csoport

 ̶M̶i̶s̶f̶i̶t̶s̶  - Fnatic 9:16
Virtus.pro - Gambit Esports 10:16

C csoport

 ̶T̶y̶L̶o̶o̶  - Ninjas in Pyjamas 5:16
SK Gaming - Cloud9 16:6

D csoport

 ̶R̶e̶n̶e̶g̶a̶d̶e̶s̶  - Natus Vincere 6:16
FaZe Clan - mousesports 10:16

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)