Hirdetés

Egy nyugdíjas CS:GO csapat is részt vesz a DreamHack Winter 2017-en

|

Most már tényleg nem lehet azt mondani, hogy a videojátékok meg az e-sport csak a fiatalok szórakozása lenne.

Hirdetés

December első napjaiban kerül megrendezésre Svédországban a DreamHack Winter 2017, amely során számos játékban, köztük a CS:GO-ban is összemérik tudásukat a profik. Azonban lesz egy különleges csapat is, amelynek tagjai már nem fiatalok, viszont annál jobban rajonganak a játékért.

Hirdetés

A Silver Snipers a történelem legelső, idősekből álló CS:GO csapata, ráadásul vegyesen vannak benne férfiak és nők is. Abbe "BirDie" Drakborg 75, Monica "Teen Slayer" Idenfors 62, Wanja "Knitting Knight" Godange 63, Bertil "Berra-Bang" Englund 81, Öivind "Windy" Toverund pedig 75 éves, és ezen az oldalon meg is nézhetjük statisztikáikat. A csapat edzője pedig az a Tommy "Potti" Ingemarsson, aki a Ninjas in Pyjamas csapatot megalapította, illetve korábban profi CS:GO játékos volt.

A rendezvényen bárkinek van esélye kihívni a Silver Sniperst egy összecsapásra, szóval kíváncsian várjuk, mire mennek a mai fiatalok a szépkorúak ellen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)