Hirdetés

E-sport produkciós fellegvárat nyitottak Dubajban

|

Ebben a stúdióban minden adott ahhoz, hogy a legszínvonalasabb produkciókat hozzák létre.

Hirdetés

Hatalmas e-sport komplexumot épített Dubajban a Power League Gaming, a régió talán legaktívabb szervezete. Az új stúdióban lokális tartalomgyártás mellett elemző és beszélgető műsorkr, továbbá élő adások is helyet kapnak majd.

Az új helyszínen leginkább a MENA (Közel-Kelet és Észak-Afrika) régiónak szeretnének tartalmakat előállítani, a jövőben azonban globális eseményeket is megcéloznak majd.

Hirdetés

A stúdió nem kevesebb, mint 1000 négyzetméter, így bármilyen komplex is egy esemény, annak a komplett lebonyolítására alkalmas a PLG csarnoka. A cég beszámolója szerint minden megtalálható a legjobb minőségű közvetítői technikákon túl a legmodernebb IT megoldásokig, sőt, még egy büfét is építettek, hogy a nézők is kikapcsolódhassanak.

"A PLG már eddig is komoly eseményeket rendezett, mint például a KFC MENA Cup (PUBG Mobile), vagy az Adidas Elite 32 (FIFA) és további márkákkal is együtt működtünk, mint a Lenovo vagy a NAMSHI, amire továbbra is nagyon büszkék vagyunk"

- mondta el Matthew Pickering, a szervezet igazgatója.

Attól már most sem kell tartaniuk, hogy a hatalmas beruházás hiába való lett volna, hiszen az Adidas, a KFC és a Lenovo is már használatba vette a helyszínt, mi pedig biztosak vagyunk abban is, hogy hamarosan nemzetközi e-sport eseményeknek is otthont ad majd a PLG új stúdiója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)