Hirdetés

Futballszurkolók tüntettek az e-sport ellen

|

Néhány svájci drukker nem nézte jó szemmel, hogy az épp játszó csapatok az e-sportba invesztáltak.

Hirdetés

Valószínűleg örök vita lesz, hogy sportnak számít-e az e-sport, ahogy néhányan a mai napig nem fogadták el a sakkot sem sportként. Értelmezés kérdése, de a lényeg, hogy sok az érdeklődő üzleti és fogyasztói oldalon is, és vannak néhányan, akik hevesen ellenzik.

Hirdetés

Például svájci futballszurkolók, akik a Swiss Super League egyik meccse közben dobáltak kontrollereket, teniszlabdákat a pályára, és lengették a fent látható, félreérthetetlen üzenetű molinót (a Scheiss jelentése "szar", nem vitték túlzásba). Feldühödtek azon, hogy mind a Young Boys, mind a Basel együttese pénzt fektetett az e-sportba. 

Kisebb szünet után zavartalanul folytatódott a mérkőzés (7-1-re nyert a Young Boys), és egyik csapat sem jelezte, hogy a tüntetés hatására azonnal visszakérnek minden pénzt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)