Hirdetés

Több mint 700 ezren nézték az E3-on tartott Fortnite: Battle Royale versenyt

|

Nagyon nagyot ment a helyi idő szerint hajnalban tartott esemény, egyszerre 700 ezer ember követte a meccseket.

Hirdetés

A Fortnite iszonyatos nézőszámokat húz be, így picit számítani lehetett arra, hogy az E3-ra szervezett Pro/Am verseny népszerű lesz. Azt viszont talán az Epic sem gondolta, hogy ennyire.

Hirdetés

A hatalmas arénában történő eseményeket több, mint 700 000-en nézték egy időben, de ha hozzáadjuk azokat is, akik (engedéllyel) co-streamelték az eseményt, akkor a szám 1,3 millióra ugrik. Ebben nincs benne a YouTube, a Mixer és a többi megosztó számai, csak a Twitch.

Néhány durva adat a különböző platformokról, és nézettségeikről:

Fortnite Twitch - 700 000+
Twitch co-streamek (összes együtt) - 670 000+
YouTube - 100 000+
Mixer - 25 000+
Facebook - 15 000+

Ezek becsült adatok az egyszerre online legmagasabb nézőszámról.

A Fortnite Pro/Am esemény lényege az volt, hogy celebek és Fortnite profik álltak párokba, és küzdöttek az első helyért. Az egész versenyt bepótolhatjátok itt, ha esetleg nem voltatok ott az 1,3 millió néző között:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)