Hirdetés

Az EA is felfüggesztette az összes e-sport eseményét

|

Az első Apex Legends Global Major eseményt is legyőzte a koronavírus.

Hirdetés

Akárcsak az Activision és a Riot Games e-sport eseményei, úgy az EA versenyei is a koronavírus elleni védekezés áldozataivá váltak. Az EA egyelőre minden olyan FIFA, NFL és Apex Legends alkalmat felfüggesztett, ahol a csapatok élő közönség előtt játszottak volna. Ettől függetlenül az online vetélkedők megrendezésre kerülnek majd.

Hirdetés

Ugyan az EA-nek nincs egy LCS szintű ligája, de a FIFA Global Series rengeteg rajongót mozgat meg, és ott van az Apex Legends is, aminek hivatalos, 500 ezer dolláros versenysorozata tegnap indult volna. Az Apex Legends Global Series Online Tournament legalább megrendezésre kerül március 21. és március 23. között, mivel egy online vetélkedőről beszélünk.

Az EA egyelőre nem közölte, hogy fenti versenysorozatokat mikorra teszik át. Annyit mondtak, hogy monitorozzák a helyzetet és újraidőzítik a dolgokat, amint javul a helyzet. Erősen várjuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)