Hirdetés

Az EA saját stúdiót épített a kompetitív játékainak közvetítéséhez

|

Pénteken leplezte le a kiadó a kaliforniai központban kialakított állomást, ahol a jövőben több saját eseményét is megrendezi majd.

Hirdetés

Az Electronic Artsnak eddig is jelentős szerep jutott a kompetitív szegmensben játékai miatt, a kiadó azonban a jelek szerint az események házigazdájaként is kipróbálná magát

Hirdetés

Az EA Broadcast Center két nagyobb stúdióval rendelkezik. A Studio 209 névre hallgató nagyobb tér lesz a versenyek fő helyszíne, felszerelve minden technikával, ami a profi versenyeket és a zökkenőmentes online streamelést hivatott szolgálni. A második kisebb helyszín a Player's Lounge, ami kinézetre egy tágas New York-i lakásra hasonlít, de természetesen itt is rengeteg kamera és mikrofon teszi majd lehetővé a közvetítést.

A már zajló Madden NFL 19 Challenge is itt kapott helyet, úgyhogy épp a 16 legjobb Madden játékos  küzd egymással a fődíjért a stúdióban, tehát ha kíváncsiak vagytok, hogy mire képes az EA vadiúj közvetítő tere, akkor a rendezvény YouTube, Twitch, Facebook vagy Mixer felületén vethettek egy pillantást a meccsekre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)