Hirdetés

Ezt nézd! - Esports Championship Series Season 3 döntő

|

A hétvégén nyolc élvonalbeli CS:GO csapat küzd meg egymással, hogy a legnagyobb szeletet vihessék haza a több mint fél millió dolláros nyereményalapból.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során a legjobb európai és észak-amerikai brigádok csaptak össze egymással hetente, hogy a legtöbb pontot megszerezve ott lehessenek a londoni döntőben. Pénteken kezdetét is veszi a három napos esemény, mely során eldől, ki lesz a harmadik szezon bajnoka.

Hirdetés

Az ECS Season 3 döntőjébe a két régió tabelláin szereplő, legjobb négy-négy csapat juthatott be, így Európából a FaZe Clan, az Astralis, a G2 Esports és a Fnatic, míg Észak-Amerikából a Cloud9, az SK Gaming, a Team Liquid és az OpTic Gaming lehetnek ott a Wembley SSE Arénában.

A 660 000-es nyereményalapból negyed millió dollárt vihet el a győztes brigád, így komoly tétért folyik a küzdelem, és remek meccsekre számíthatunk, mert igazi nagyágyúknak számítanak ezek a csapatok a CS:GO szcénában. Ennek fényében nem is meglepő, hogy a tornára szóló összes jegyet elkapkodták a rajongók.

Időpont: június 23-25.

Mindhárom nap délután kezdődnek a meccsek, nagyjából estig vagy késő estig tartanak, és mivel az esemény Angliában zajlik, így nem kell hajnalig a képernyő előtt gubbasztanunk, hogy megnézhessük az összeset.

Az összecsapásokról bővebb információt az ECS oldalán találhattok, a közvetítést pedig a FaceIT YouTube csatornáján követhetitek figyelemmel.

Ti mit gondoltok, a végén melyik csapat emelheti majd a magasba a trófeát?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)