Hirdetés

Egy 8 éves fiút igazolt le egy e-sport csapat

|

Egy nyolc éves srác annyira tehetséges a Fortnite-ban, hogy már meg is kapta élete első profi szerződését egy komoly csapattól.

Hirdetés

Az már nem újdonság, hogy a kompetitív Fortnite világában sok fiatal tehetséget találhatunk, elvégre tavaly egy 16 éves srác lett a világbajnok, viszont a játék legújabb profi sikervárományosa talán a világ legfiatalabb esportolója, aki szerződést is kapott, ugyanis a szóban forgó Joseph Deen még csak 8 éves.

A Team 33 csapata már nagyjából két éve, tehát 6 éves kora óta rendszeresen gyakorol a most 8 éves Joseph Deennel, viszont Tyler Gallagher, a csapat egyik alapítója szerint már ideje volt teljes értékű csapattaggá avatni a fiatal tehetséget.

Hirdetés

Erről így nyilatkozott Gallagher:

"Úgy gondoljuk, hogy a fiatal játékosok kezében van a jövő, így szeretnénk már korán elkezdeni őket tanítani. Joseph hihetetlen kitartásról és szorgalomról tett tanúbizonyságot az elmúlt két évben és szinte naponta edzett velünk. A sok munka végül kifizetődött, ez pedig egy jeles nap mindannyiunk számára."

Joseph végül egy 33 ezer dolláros szerződést írt alá a csapattal, bár elmondása szerint sokkal inkább a lehetőség az, aminek örül:

"Egy álmom vált valóra! Sok csapat nem vett komolyan a korom miatt, de a Team 33 próbára tett és megnegedte, hogy gyakoroljak velük. Most, hogy végre a csapat tagjává váltam, nem is lehetnék boldogabb."

Mindenképpen elismerésre méltó eredmény, mi pedig nagyon reméljük, hogy még további sikerek várnak Joseph-re az elkövetkező e-sportolói pályafutása során. Csak aztán nehogy idejekorán kiégjen a hirtelen jött felhajtás és stressz miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)