Hirdetés

Egy combos robot lesz a Valorant következő karaktere

|

Videóban mutatkozott be KAY/O, aki az Episode 3-at indítja útjára.

Hirdetés

Közeleg a Valorant következő szezonja, ami nagyjából a várt tartalmakat hozza: új karaktert, új battle passt kapunk, viszont érkezik egy Give Back Bundle nevű jótékonysági csomag is, amivel korábbi skineket vásárolhatunk meg, hogy a bevételek 50%-ával a Riot Games Social Impact Fund alapot gyarapítsuk, amivel a Riot a nehéz helyzetben lévőknek igyekszik segíteni.

Ez június 22. és július 8. között lesz elérhető, és a közönségszavazás eredményeképp a Reaver Sheriff, az Ion Operator, a Valorant GO! Vol. 1 Spectre és a Reaver Vandal fegyverkinézeteket foglalja magában.

Hirdetés

Ezzel együtt bejelentették az Episode 3 Act I további újdonságait is. A Reflection névre hallgató szezon során Kay/O csatlakozik a hősök felhozatalához, akinek képességei az ellenfelek bénítására szolgálnak. E-jével késeket dobálhat, melyek beleállnak az első általuk érintett felületbe, felpörögnek, és blokkolják, aki robbanásuk zónájába ér; Q-jával egy villanógránátot használhat, C-jével padlóra tapadó, többször robbanó gránátot húzhat elő, Ultimate-je pedig energianyalábokat lő, mellyel szintén szorongathatja riválisait. Ha ultizás közben lelövik, a földre kerül, és újraéleszthető marad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jön még battle pass is ingyenes és fizetős szinttel, meg persze skinek, amik nélkül nem játék egy online shooter sem. A startra június 22-én kerül sor, a battle pass tartalmait augusztus 24-ig lehet majd megszerezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)