Hirdetés

Egy CS:GO játékos egyetlen kattintással kivégezte az egész csapatot

|

Ennél tökéletesebb lövést nem lehet leadni.

Hirdetés

Sokan tartják rajta szemüket a kompetitív lövöldék kedvelői közül a nemrég hivatalosan is bejelentett Counter-Strike 2-n szegezte, és már alig várják, hogy megméressék magukat a népszerű e-sportjáték következő verziójában. Ez persze nem jelenti azt, hogy a CS:GO-ból teljesen kifogyott volna a szufla, mint azt sp1cay bizonyította, tud még újat mutatni a Valve korosodó alkotása.

Az említett játékos épp egy FaceIT meccsen vett részt a haverjaival, amikor sikerült úgy összefutnia az ellenséges csapattal, hogy azok mind beleálljanak egy tökéletesen időzített lövésbe.

Hirdetés

Sp1cay felkapott egy AWP-t a kör elején, majd megindult a pályán, ahogy bárki más szokott egy CS:GO meccsen. Az érkező ellenfelekre felfigyelve gyorsan előhúzta a puskát, megnyomta a bal egérgombot, és mindenki legnagyobb döbbenetére a kör nyomban véget is ért.

AWP 5k - 1 bullet
by u/njhypeisdad in GlobalOffensive

A CS:GO ismerete nélkül sem nehéz megfejteni, hogy mitől olyan lenyűgöző ez a pillanat. Egyetlen tölténnyel kivégezni 5 ellenfelet olyan élmény, amiben talán csak egy tucatnyi játékosnak lehetett része a Counter-Strike történetében. Sp1cay csapattársai és persze a Reddit nézői is eldobták az agyukat ezt a nem mindennapi mutatványt látva, teljesen jogosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)