Hirdetés

Egy játékos azért veszített el egy Minecraft versenyt, mert túl világos volt a kijelzője

|

Ennél nehéz lenne komikusabb esetet találni ma az e-sport világában.

Hirdetés

Tfue, a népszerű Twitch streamer büntetést kapott a legutóbbi Twitch Rivals Minecraft eseményen, miután a nézők egy gyanús körülményre lettek figyelmesek vele kapcsolatban.

A Twitch Rivals eseményeknek mindig komoly szabályaik vannak, épp azért, hogy mindenkinek ugyan olyan kihívás legyen ez a kompetitív esemény. A legutóbbi Minecraft versenyen is pontosan le voltak írva a szabályok, például az, hogy a modok használata tilos, sőt, a konfigurációs fájlokkal sem szabad babrálni, csak a kliens beállításai érvényesek.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy utóbbi elkerülhette Tfue figyelmét, aki a versenyen sportszerűtlenül világos Minecrafttal játszott. Ugyan bizonyítékot végül nem találtak arra, hogy csalt volna, az adminoknak csak játékon kívüli beállításokkal sikerült reprodukálniuk a jelenséget.

Ugyan Tfue látszólag nagyon apró, vagy talán semmilyen előnyhöz nem jutott, a bírák mégis kiszabtak rá és társaira egy 6 pontos büntetést, mely éppen elég volt arra, hogy az első helyről a harmadikra essenek vissza. Ugyan a dobogó alsó foka sem rossz, nem lehet könnyű lenyelni, hogy az ember ilyen butaság miatt buk el 12 ezer dollárt .

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)