Hirdetés

Egy magas rangú League of Legends játékost a kínai rendőrök vittek el egy internetkávézóból

|

A Challenger-szintű srác lement a kedvenc helyére, ahol aztán a magas rangja miatt bejelentették a jelenlétét. Balszerencséjére rendőrök is voltak a helyszínen.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, egy kellemes, nyári délutánon egy kínai Challenger játékos besétált Csungking városának egyik internetkávézójába, hogy ott gyakoroljon egy kicsit. Olyan ez, mint amikor egy olimpiai atléta felbukkan a helyi uszodában, így a tulaj be is jelentette a jeles alkalmat.

Megsimogatták a játékos egóját, a többieket gyakorlásra és tanulásra inspirálták, a kávézó tulajdonosa pedig jól keresett aznap. Egy probléma van: a játékos egy körözött bűnöző.

Hirdetés

Az internetkávézó túlvégében balszerencséjére egy Yihao Zhang nevű úriember lazult a haverjaival, és mivel ez a Yihao Zhang nagy rajongója a játéknak, ő is odament a mesterhez. Zhang egyébként egy rendőr, aki épp pihenőjét töltötte. Ahogy sejthetitek, a pihenő nem tartott sokáig.

Zhang felismerte a játékost, erősítést hívott, és nem sokkal később elrángatták a Challengert a legközelebbi rendőrkapitányságra, amiért az korábban rátámadott egy állampolgárra.

Kínában egyébként nem ritka, hogy meghívnak egy magas rangú játékost és bejelentik az érkezését. Vásári attrakciónak a félprofik is megteszik, és ez rengeteg bevételt szokott hozni az adott helynek.

Az, hogy ezúttal egy rendőr is jelen volt egy ilyen eseménynél, csak egy (bal)szerencsés egybeesés volt. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)