Hirdetés

Egy magyar csapat is meghívást kapott Közép-Európa új Valorant versenyére

|

Közel 2 millió forintos összdíjazású Valorant bajnokság indul, egy magyar csapat is versenybe száll.

Hirdetés

Új, több hónapot felölelő Valorant versenysorozat indul el Közép-Európában Nations Circuit néven. A bajnokságban négy lengyel, két cseh és egy román csapat vesz részt, valamint egy magyar gárda is, a HEET Gaming formációja (korábbi nevükön need more DM) - a csapat korábban bejutott a legjobb négy közé a WePlay! Invitational nemzetközi eseményen. 

A Nations Circuit összdíjazása nem kevesebb mint 5400 euró, azaz majdnem 2 millió forint lesz, tehát nem zsebpénzért szállnak majd ringbe az e-sport csapatok.

Hirdetés

A HEET Gaming versenyzője Böröcz "Deadfox" Bence a következőket nyilatkozta az új verseny kapcsán: 

"A cél mindenképp, hogy hosszú távon legyünk sikeresek, és ehhez sok idő kell, ami azt jelenti, hogy feltétlen nyerni szeretnénk, de reálisan nézve a dolgokat jelen esetben bármi megtörténhet, hiszen a többi csapat is tehetséges játékosokból áll. Igyekszünk napról napra jobbak lenni, kiküszöbölni a hibáinkat, ebben sokat segítenek a tétmeccsek, mivel sok csapat másképp játszik edzésen és éles meccsen. Pontosan ezért kifejezetten örülünk, hogy minket hívtak meg, és mindent megteszünk a sikerért."

HEET Gaming felállása a következő:

  • Bana "Barcode" Kevin
  • Német "crazyd33R" Gábor
  • Bárányos "bzt" Renátó
  • Böröcz "Deadfox" Bence
  • Kaposvári "V1CE" Csaba
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)