Hirdetés

Egy Minecraft speedrunner egy nap alatt kétszer döntötte meg a világrekordot

|

A speedrun világban most hatalmasat megy a Mojang építgetős mókája.

Hirdetés

A Minecraft speedrun világa napról-napra változik. Egyik nap még hatalmas csalási ügyek rázzák fel a közösséget, máskor a játékosok már új technikákat és trükköket fedeznek fel. Az elmúlt pár hónap nagyon izgalmasan telt, és a műfaj rajongói nem terveznek megállni. Az egyik versenyző annyira rajta van a játékon, hogy 12 órán belül két rekordot küldött be a speedrun.com oldalnak.

A versenyszám pontos megnevezése Minecraft 1.16 Any% Glitchless, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak egy új mentésben (véletlenszerűen generált pályán) kell mielőbb levágniuk az Ender Dragont mindenféle játékhiba vagy trükközés kihasználása nélkül.

Hirdetés

Nem olyan régen még Illumináé volt a legjobb eredmény, ráadásul úgy sikerült összehoznia egy 14 perc alatti befejezést, hogy nem is használta a debug képernyőt, aminek információi sokak szerint elengedhetetlenek egy jó speedrunmenethez. Illumina nagy tiszteletnek örvend a speedrun közösségben, de volt, aki nála jobban teljesített: TwoLetterName 13 perc 52 másodperces eredményét küldte be, így egy másodperccel volt jobb.

Amíg a speedrun.com moderátorai ellenőrizték a dolgokat, és elkezdték felvezetni a rekordot a ranglétrára, TwoLetterName már be is küldte a következő rekordját 12 perc 9 másodperccel. A speedrun műfajban a versenyzők általában tizedmásodpercekkel szokták megelőzni egymást, így a több mint 1 perces különbség sokak szemében hatalmas eredménynek számított.

Alig várjuk a következő futamokat. Valami azt súgja, hogy még fogjuk emlegetni itt a Minecraft speedrun eredménytábláját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)